Contact2018-05-07T07:46:32+00:00

CONTACTEAZA-NE

O companie de succes are nevoie de o identitate vizuala realizata de profesionisti, de aceea echipa noastra ofera servicii de design pentru: materiale publicitare, mape de prezentare, design logo, carti de vizita, flyere, pliante, site-uri web si altele. Puteti vedea o lista mai detaliata in seciunea „Despre noi” si va invitam sa vizualizati proiectele noastre. Putem oferi si servicii de printare / imprimare printr-o firma partenera din Arad. Grafica realizata de noi este pregatita pentru imprimare si este oferita in format electronic .eps, .tiff, .pdf, .crd sau .ai. Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati folosind datele noastre de contact sau formularul de mai jos .

Sediu
Strada Unirii, Nr. 19
Romania, Arad

Contact
Tel: +4 0740 950 169
E-mail: [email protected]

www.visualedge.ro este un site detinut de Visual Edge SRL („Compania”), persoana juridica romana, cu sediul in Arad, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J2/1002/2013. Compania stocheaza datele dumneavoastra de identificare furnizate in procesul de inregistrare pe site si le utilizeaza in vederea prestarii serviciilor contractate si/sau in scop de marketing/reclama. Datele cu caracter personal nu vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dvs, cu exceptia partenerilor comerciali ai www.visualedge.ro, si a celorlalte cazuri permise de lege. In conformitate cu dispozitiile legislatie specifice, utilizatorii au urmatoarele drepturi:dreptul la informare; dreptul de acces la datele personale; dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale, transformarea datelor personale nelegale în date anonime, dreptul la opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, alte drepturi prevazute de lege.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful