Termeni si conditii

1. Visual Edge incepe sa lucreze la un proiect la primirea unui avans. Daca nu se specifica altfel in scris, clientul este taxat la finalizarea proiectului. Website-urile sunt lansate live la finalizarea proiectului, atunci cand toate platile sunt efectuate.

2. Servicile suplimentare vin cu taxe suplimentare, o taxa bazata pe servicile efectuate sau pe un tarif orar. Daca clientii au nevoie de servicii suplimentare, se adauga taxa corespunzatoare serviciilor efectuate la factura.

3. Intarzieri in finalizarea proiectului pot aparea atunci cand:

  • Exista o intarziere in efectuarea platii.
  • Clientul solicita modificari in design-ul, structura sau in continutul proiectului, altele decat cele prevazute in contract.
  • Clientul achizitioneaza un serviciu suplimentar in legatura cu proiectul.
  • Exista o intarziere in primirea oricaror materiale de la client.
  • Estimarile de timp sunt aproximative si pot fi modificate in orice moment de agentia Visual Edge.
  • In orice moment, daca apar situatii neprevazute compania Visual Edge isi rezerva dreptul de a decide sa puna un proiect in asteptare.

4. Toate serviciile noastre sunt garantate la un nivel de calitate ridicata. Nu ne oprim din lucru pana cand clientii nostri sunt complet multumiti de proiectul lor. Acesta este angajamentul nostru. Cu toate acestea,

Visual Edge nu va fi sub nici o forma considerata responsabila pentru a satisface asteptarile nerezonabile sau anumite cereri suplimentare daca se deriveaza de la intelegerea contractuala de asemenea daca intervin alte terte entitati.

Ca un exemplu, in cazul in care clientul cumpara un anumit serviciu, dar pentru a fi pe deplin multumiti, Visual Edge judeca ca un serviciu suplimentar este necesar, atunci nu mai este o responsabilitatea agentiei Visual Edge de a oferi calitatea promisa clientului. Cu alte cuvinte, serviciile oferite de Visual Edge sunt garantate la un nivel de calitate ridicat, in cadrul acordului original cu clientul.

5. Serviciile sau o parte a serviciilor (de exemplu elemente ale unui proiect), care au fost aprobate de catre client sunt considerate servicii cu care clientul este 100% multumit. Orice lucrari suplimentare cu privire la aceste servicii (elemente ale proiectului) vor fi facturate in consecinta.

6. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod clar, toate starile proiectului sunt stabilite ca „finalizat”, dupa o perioada de trei luni de la data primei plati. Acest lucru nu se aplica la hosting si la inregistrarea domeniilor, aceste fiind furnizate independent de proiect.

7. In cazul in care clientul nu este multumit de serviciile Visual Edge se poate solicita incetarea colaborarii, acest lucru duce la intreruperea contractului. Avansul oferit de catre client nu va fi restituit de catre agentia Visual Edge, acesta fiind considerat ca plata oferita pentru munca efectuata pana in momentul intreruperii contractului, de asemenea tot ce s-a lucrat la proiectul incetat va ramane in proprietatea Visual Edge.

Despre proiectele si website-ul Visual Edge

O parte din imaginile prezentate in acest site sunt doar reprezentative.
Visual Edge nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul website-urilor care le proiecteaza si / sau le face mentenata.
Visual Edge nu are nici un control asupra oricaror informatii, materiale gasite in aceste produse.
Visual Edge nu serveste drept consultant pentru clientii sai, iar ei sunt in intregime responsabili pentru tot ceea ce se gaseste in website-urile lor.
Din cauza naturii de web design si de munca de programare, website-urile apar intotdeauna diferit pe diferite computere. Rezoluția ecranului, sistemul de operare si software-ul de navigare sunt doar cateva exemple de variabile care pot afecta modul in care un website apare. Clientul trebuie sa fie constient de aceste variatii posibile si Visual Edge nu va fi responsabila pentru ele.

In cazul in care aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected]

Pentru a primi o estimare gratuita pentru proiectul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pe mail la [email protected], la numarul de telefon +40-740-950-169 sau sa ne solicitati o oferta de pe pagina de contact.

Va mulțumim pentru colaborarea cu noi!