LOGO DESIGN SI CREARE WEBSITE

re-design website realizat de catre echipa Visual Edge grupului de firme Klastorf impex
Vezi cum arata site-ul

Ghivece.ro

Grupul de firme Klastorf sunt companii private cu sediul in Arad, infintate incepand cu anul 1996, avand capital integral romanesc, asigurand produse si servicii de consultanta tehnica in domeniul horticol. Echipa, caracterizata de un grad inalt de seriozitate si creativitate, cu o traditie de mai mult de 15 ani in domeniu, va pune la dispozitie produse si servicii de calitate.

Klastorf Impex se afla intr-o permanenta evolutie, ghivece.ro fiind o noua ramura dezvoltata de acestia motiv pentru care au apelat la ajutorul nostru pentru crearea unui logo si a unui website modern. Pentru logo am folosit elemente grafice sugestive si usor de retinut.

Site-ul ghivece.ro a trecut printr-un proces de re-design, actuala grafica fiind adaptata noilor cerinte. Modernizarea face site-ul mult mai usor de accesat pentru clientii Klastorf datorita noilor categorii implementate cat si a meniului lateral mult mai atragator. Site-ul beneficiaza si de un chat online la care clientii pot apela pentru informatii suplimentare.

logo design si website realizat de catre agentia Visual Edge grupului de firme Klastorf Impex
logo design creat pentru grupul de firme Klastorf Impex de catre agentia Visual Edge

Vezi si alte proiecte